Toepassing in projecten


Nieuwbouwproject Het Binnenhof Middelburg

In het derde kwartaal 2010 is in Middelburg het seniorencomplex Het Binnenhof in gebruik genomen. Elk appartement heeft een speciale binnenwand met kabelgoot: de Gyproc Cable Stud®. Eigenaar Woonzorg Nederland kan hierdoor altijd extra apparatuur, zoals een alarm- of hulpsysteem, binnen een halve dag aansluiten. “We willen flexibel blijven op het gebied van domotica,” zegt ir. Jan van der Lingen, manager Ontwikkelteam Woonzorg Nederland. “Want bij dit soort technieken kan niemand tien jaar vooruit kijken.”


Renovatieproject het Hospice Voorburg

Een leegstaande polikliniek op het ziekenhuisterrein van de Reinier de Graaf Groep te Voorburg werd in 2012-2013 gerenoveerd. Het gebouw werd getransformeerd tot het Hospice het Vliethuys. Met het oog op een flexibele indeling zijn op advies van de architect, Karel Dekker, wanden met Gyproc Cable Stud® gebruikt. Dit had een belangrijk voordeel: bij de ingebruikname van het gebouw konden de aangelegde elektraleidingen tot het laatste moment worden aangepast. Zoals zo vaak bij gebouwen in de zorgsector zijn het juist de veranderingen in de installaties die het grote probleem zijn. “Een extra wandcontactdoos zonder overlast in 10 minuten gereed”.


 

 
Informatie over innovatieve en flexibele oplossingen bij renovatieprojecten met toepassing van Gyproc Cable Stud en de Matrix tegel kan gegeven worden door Frans de Vries (info@infillsystems.nl) of door Karel Dekker (karel@kdconsultants.nl).

 


 

 

©2021 Infill Systems

Infill Systems biedt oplossingen voor een flexibele, duurzame en gebruikersgerichte inbouw van ieder gebouw


 

Infill Systems B.V.
Burgemeestersrand 134
2625 NZ Delft, The Netherlands